Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/ekszerar/ekszeraruhaz.eu/html/modules/site/hirek/hirek_module.php on line 65 Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/ekszerar/ekszeraruhaz.eu/html/modules/site/hirek/hirek_module.php on line 67 Legdrágább ékszerek - Ékszer hírek

Garancia

A törvény által megszabott 8 napon túl

további 7 napot, tehát összesen 15 napot

biztosítunk vásárlóink részére a

termék visszavásárlására, ha esetleg

bármely okból kifolyólag meggondolják magukat.

Swarovski köves ékszerek

Gyönyörű  swarovski köves ékszerek webáruházunkban.

Válogasson a kedvező áru,
elegáns, örökké divatos fülbevalók, medálok között.

Karikagyűrű trend

Klasszikus formáktól a legújabb trendig!    

Nálunk megtalálja a megfelelőt!

Elegáns férfiaknak

Webáruházunk kínálatában mindent
megtalál, ami tökéletessé teszi megjelenését.

Maradjon gyönyörű!

Hogy ékszereiben mindig örömét lelje,
tanulja meg helyesen tárolni
és kezelni.

Tanácsainkkal segítünk.

Gyémántkövek ajándékba!

Rendelj tőlünk bármilyen gyűrűt, és a
brill köveket mi adjuk hozzá ajándékba!


Tudd meg a részleteket,
és használd ki a páratlan alkamat!

1 2 3 4 5 6

Segítünk választani

Válassza ki az ajándékozott jellemzőit és kattintson a Küldés gombra! Sok hasznos tanácsot és eligazítást kínálunk Önnek, hogy a megfelelő ékszerrel kedveskedjen szeretteinek.


Ünnepi alkalmak

Kérjen esemény értesítést, hogy
időben megrendelje az ajándékot!Ékszer Webáruház visszavásárlási garancia
Nemesfémek fémjelzése
Mekkor gyűrűt vegyek?

Érdekességek

A Világ 10 legdrágább ékszere

Ékszeráruház

Most gondoljunk bele... mennyiért vehetnénk meg a világ legdrágább nyakékét, fülbevalóját? Meddig mennek el a nők... hogy ezeket "megszerezzék"...?

 

 

1. Harry Winston - fülbevaló

Legdrágább ékszer

Ára: (kb.) 8.500.000 $ (!!!!)

Információk:

Körte alakú függők, színtiszta, hibátlan gyémántokból, némi platinával megdobva. A gyémántok összesen 60.1 karátosak. A karát mértékegységét1907-ben szabványosították 1 karát (Kt)= 200 mg= 0,2 gramm. Azaz a két fülbevaló összesen 12020 milligramm súlyú. Azaz fülönként 6 g + a platina foglalat. Szóval a vastag pénztárcánk mellett figyeljünk, hogy a célszemély fülcimpája is elég erős lesz-e eme drágasághoz. Javasolt célszemély: anyós. Hiszen ezután biztosan rajongani fog értünk, ráadásul ha meggyőzzük, hogy viselje rendszeresen a gyémánt csillogása elvakít minket és nem látjuk az arcát.

2. Chopard - nyakék

Legdrágább ékszer

Ára: (kb.) 3.000.000 $

Információk:

A nyakék a Chopard "Haute Joaillerie" kollekciójából származik. Az ár azért nem pontos, mivel az ilyen értékű nyakékeknél nem divat megadni a pontos árat. Hiszen az igazi vásárlónak valószínűleg teljesen mindegy az a fél milliócska ide vagy oda. 191 karátnyi első osztályú kolumbiai smaragdot és 16 karátnyi rozettásan köszörült (rózsagyémánt) csepp alakú gyémántot tartalmaz. Hát azért ez is lehúzza a nyakat rendesen... A színekre finnyás partnerek esetében vigyázzunk, hogy a zöld smaragd passzoljon a szeme színéhez, illetve plusz kiadásként vehetünk hozzá egy méregdrága Chanel kollekciót is...

 

3. Graff - gyűrű

Legdrágább ékszer

Ára: (kb.) 2.000.000 $

Információk:

A gyűrű 2,4 karátos kék gyémánt. Drágasága abban keresendő, hogy a kék színű gyémánt az egyik legritkább színvariáció a gyémántok között. Biztos ami biztos a gyűrű maga platinából készült és a kék gyémántot körbevették pár "hagyományos" gyémánttal is. Egy biztos, ezzel még vész esetén sem fog tulajdonosa üveget vágni...

 

4. William Goldberg - Nyakék

Legdrágább ékszer

Ára: (kb.) 2.000.000 $

Információk:

A Goldberg család 50 éve működteti luxus ékszerüzletét New Yorkban a 5th Avenue-n. A 45 karátnyi különböző színű gyémántot 16 karátnyi aranyba ágyazták be. Hát nem is tudom, túl csiricsáré.

 

5. Leviev - Nyakék

Legdrágább ékszer

Ára: (kb.) 2.000.000 $

Információk:

A Leviev ékszerház folytatta a Ragyogó Rózsaszín, Gyönyörű Sötétrózsaszín és Fehér Gyémánt nyakék sorozatát evvel a darabbal. A megfelelő kövek összeválogatása és a nyakék elkészítése több mint egy évig tartott. A közel 98 karátnyi körte és kör alakú gyémántokat mi másba, mint platinába ágyazták. Rózsaszín mániás barátnőnknek kötelező, ha nem most, akkor Valentin napra minimum!

 

6. Chanel - (karkötő)óra

Legdrágább ékszer

Ára: (kb.) 1.900.000 $

Információk:

A méregdrága órák két fajtája közül - a zavarba ejtően sok funkciókat tudó és a rengeteg ékkő felhasználásával készülő órák - nyilvánvaló, hogy a Chanel eme remeke melyikbe tartozik. Nos, a 18 karátnyi fehéraranyba ágyazott 120 darab 6 és 6,5 mm átmérőjű igazgyöngy és a 133 gyémánt - összesen 35,1 karát - között még jutott hely az óraműnek is. Kérdés, hogy bizonyos fényviszonyok mellett egyáltalán látható-e a gyémántok ragyogásától az óra számlapja?

 

7. Tiffany - gyémánt függő

Legdrágább ékszer

Ára: (kb.) 1.500.000 $

Információk:

A nyaklánc legnagyobb ékköve egy 41,4 karátos körte alakú, különlegesen tiszta gyémánt. Ráadásként hozzácsaptak még néhány kisebb gyémántot is a platinafoglalatba ágyazva. Szép keblek között biztosan jól mutatna. De egy ilyen után mit tudunk még vásárolni szívünk hölgyének?

 

8. Cartier - bros

Legdrágább ékszer

Ára: (kb.) 1.100.000 $

Információk:

A csodás párducos ékszerben a rubin kivételével az összes igazán drága briliáns megtalálható! A függő rész egy 65,9 karátos ceyloni zafír! No de a párduc teste sem mindegy: 102 darab csiszolt zafír 10,2 karát mennyiségben, 868 darab összesen 16,4 karát gyémánt, a két szem 1,1 karátnyi csiszolt smaragd, mindez 18 karát fehéraranyba és platinába ágyazva. Bár a kép alapján engem jobban emlékeztet egy tevét lenyelő kétfarkú óriáskígyóra, de ha ők mondják, hogy párduc el is hiszem.

 

9. Debeers - Nyakék

Legdrágább ékszer

Ára: (kb.) 1.000.000  $

Információk:

A nyakéket a híres Neil Lane tervezte, aki a hollywoodi sztárocskák bennfentes ékszer tervezője. A nyaklánc egy fülbevalós kollekció része. Összesen 175 darab hibátlan gyémántot építettek bele, összesen 50 karát súlyban. Természetesen platinába ágyazták az ékköveket. A nyaklánc a hagyományos Edward-kori koszorú jellegű nyakékek formájára hajaz.

 

10. Bulgari - Nyakék

Legdrágább ékszer

Ára: (kb.) 1.000.000 $

Információk:

Ezt a szivárvány színeiben tündöklő csodát rengeteg ékkővel díszítették. A zafírok mellett 951 kerekre csiszolt - összesen 66,5 karátnyi - gyémántot raktak bele a színarany alapba.

 

Forrás: Ékszervíz.hu

Ossza meg a tartalmat ismerőseivel!

Facebook iwiw Twitter Google E-mail


Ékszer napjegy szerint

Ékszer ajándékvásárlás előtt gyakran felmerül a kérdés, hogy milyen jegyben született az ajándékozott.
Olvassa el a napjegyekhez kapcsolódó jellemzéseket, hogy a megfelelő ajándékot választhassa!
Olvassa el saját csillagjegye tulajdonságait és küldje el ismerőseinek, hogy számukra is megkönnyítse az ékszervásárlást!

Ékszer csillagjegy szerint, horoszkópos ékszerek Horoszkóp - Halak csillagjegy Horoszkóp - Kos csillagjegy Horoszkóp - Bika csillagjegy Horoszkóp - Ikrek csillagjegy Horoszkóp - Rák csillagjegy Horoszkóp - Oroszlán csillagjegy Horoszkóp - Szűz csillagjegy Horoszkóp - Mérleg csillagjegy Horoszkóp - Skorpió csillagjegy Horoszkóp - Nyilas csillagjegy Horoszkóp - Bak csillagjegy Horoszkóp - Vízöntő csillagjegy

Ékszer kvíz

Jeneleg nincs aktuális Kvíz kérdés!

Facebook

0.167 sec