Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/ekszerar/ekszeraruhaz.eu/html/modules/site/hirek/hirek_module.php on line 65 Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/ekszerar/ekszeraruhaz.eu/html/modules/site/hirek/hirek_module.php on line 67 Ne dobd el a fülbevalódat - Ékszer hírek

Garancia

A törvény által megszabott 8 napon túl

további 7 napot, tehát összesen 15 napot

biztosítunk vásárlóink részére a

termék visszavásárlására, ha esetleg

bármely okból kifolyólag meggondolják magukat.

Swarovski köves ékszerek

Gyönyörű  swarovski köves ékszerek webáruházunkban.

Válogasson a kedvező áru,
elegáns, örökké divatos fülbevalók, medálok között.

Karikagyűrű trend

Klasszikus formáktól a legújabb trendig!    

Nálunk megtalálja a megfelelőt!

Elegáns férfiaknak

Webáruházunk kínálatában mindent
megtalál, ami tökéletessé teszi megjelenését.

Maradjon gyönyörű!

Hogy ékszereiben mindig örömét lelje,
tanulja meg helyesen tárolni
és kezelni.

Tanácsainkkal segítünk.

Gyémántkövek ajándékba!

Rendelj tőlünk bármilyen gyűrűt, és a
brill köveket mi adjuk hozzá ajándékba!


Tudd meg a részleteket,
és használd ki a páratlan alkamat!

1 2 3 4 5 6

Segítünk választani

Válassza ki az ajándékozott jellemzőit és kattintson a Küldés gombra! Sok hasznos tanácsot és eligazítást kínálunk Önnek, hogy a megfelelő ékszerrel kedveskedjen szeretteinek.


Ünnepi alkalmak

Kérjen esemény értesítést, hogy
időben megrendelje az ajándékot!Ékszer Webáruház visszavásárlási garancia
Nemesfémek fémjelzése
Mekkor gyűrűt vegyek?

Érdekességek

Ne dobd a fiók mélyére a fülbevalódat!

Őszi ékszer

Javában dúl a pollenallergia-szezon. Sokunkat érint ez a kellemetlen betegség. A Te nyirokmirigyeid is megduzzadnak? Érzékenyebb a füled, mint máskor?

 

Mielőtt bánatosan félretennéd a fülbevalóidat, próbáld ki a kötvetkezőt: kend be a fülbevaló-akasztót színtelen körömlakkal! Így a bőröd nem érintkezik közvetlenül a fémmel. Egy barátnőm, aki pár hete megszállott fülbevaló-gyűjtésbe fogott, javaslatomra kipróbálta ezt a módszert, és bevált.

A 15 évnyi kínkeserves fülbevaló-megvonásának VÉGE, a körömlakk-trükknek köszönhetően!

A fülbevaló egyébként is talán a legkedveltebb őszi ékszer. Ilyenkor már hosszabb ujjú felső részt hordunk és gyakran díszítjük/óvjuk/védjük a nyakunkat kendővel vagy sállal. Így kevésbé hangsúlyos a nyakék és a karkötő, annál érdekesebb viszont a sállal harmonizáló fülbevaló.

De milyen fülbevaló áll nekem jól?

Hiába a hibátlan szerelés, ha béna fülbevalót választunk, az összképnek annyi. Az, hogy fülünkben milyen fülbevaló fityeg, részletkérdésnek tűnhet, de csúnyán elronthatja az összképet, ha nem a megfelelő darabot választjuk. A kiválasztásnál nemcsak a ruhánk stílusát kell figyelembe vennünk. Az is számít, hogy milyen a fejformánk, vagy mennyire elálló a fülünk.

Fülbevalók kerek és szögletes fejformához

fülbevalóCsak azért, mert valakinek kerek a feje, az nem jelenti azt, hogy úgy néz ki, mint egy jóvágású kugligolyó. Azonban, ha nem megfelelő fülbevalót vagy frizurát választ, akkor kezdődhet a mókakacagás, mert kerek fejre olyan fazonú ékszert kell választani, ami nyújtja az arcot. Kerekarcúak mindig próbáljanak egysoros, hosszúkás fazont választani, ez optikailag nyújtja az arcot, ezzel szemben a hosszúkás, de többsoros darabok felejtősek. A szögletes fejformánál hasonló a helyzet, de itt arra is érdemes figyelni, hogy a szögletes formákkal ne emeljük ki a szigorú vonásokat. A karika fülbevaló viszont nem megoldás.

Fülbevalók hosszúkás archoz

Akinek hosszúkás az arca, az örülhet, ugyanis túl sok gondja nem lehet a fülbevalókkal. Náluk bármi számításba jöhet egyetlen kivétellel, és ezek a nagyon hosszú darabok. Ami az álluk vonalánál tovább ér, az tabu, mert akármennyire is szép a kiválasztott fülbevaló, optikailag aránytalanul meg fogja nyújtani az arcukat, és a helyes hosszúkás arcforma egyből  igazi lópofának tűnhet. Ők nem hibázhatnak sem karika fülbevalóval, sem pedig más, szélesebb darabokkal. Azonban ha már a karika fülbevalónál tartunk, muszáj egy két-szót szólni a méretről.

karika fülbevalóA Jennifer Lopez és Bangó Margit által favorizált hatalmas hulahopp karikákat már csak jelmezbálokon ér hordani. Ne viseljünk hatcenti átmérőjűnél nagyobb karikát, még akkor sem, ha a divatmagazinok előszeretettel adnak a modellekre hatalmas fülbevalókat, ugyanis ami jól mutat a fotókon az nem biztos, hogy a való életben is megállja a helyét.


Nem elég, ha a fejformánkhoz passzol a kiválasztott fülbevaló, ugyanis hiába van tökéletes formájú fejünk és hozzá egy gyönyörű lógós fülbevalónk; ha eláll a fülünk, akkor nem érdemes próbálkozni vele. Ilyen esetben jobb kerülni a hangsúlyos darabokat, ugyanis azok optikailag még inkább kiemelik az önmagában esetleg még nem túlságosan feltűnő apró "hibát". Tanácsos tehát inkább a kicsi, átdugós fazonoknál és az elegáns, de nem nagy gyöngyöknél maradni.

Most, hogy már ismered a szabályokat, válaszd ki azt a fülbevalót, amiben a legszebb leszel!

Kattint ide!

Ossza meg a tartalmat ismerőseivel!

Facebook iwiw Twitter Google E-mail


Ékszer napjegy szerint

Ékszer ajándékvásárlás előtt gyakran felmerül a kérdés, hogy milyen jegyben született az ajándékozott.
Olvassa el a napjegyekhez kapcsolódó jellemzéseket, hogy a megfelelő ajándékot választhassa!
Olvassa el saját csillagjegye tulajdonságait és küldje el ismerőseinek, hogy számukra is megkönnyítse az ékszervásárlást!

Ékszer csillagjegy szerint, horoszkópos ékszerek Horoszkóp - Halak csillagjegy Horoszkóp - Kos csillagjegy Horoszkóp - Bika csillagjegy Horoszkóp - Ikrek csillagjegy Horoszkóp - Rák csillagjegy Horoszkóp - Oroszlán csillagjegy Horoszkóp - Szűz csillagjegy Horoszkóp - Mérleg csillagjegy Horoszkóp - Skorpió csillagjegy Horoszkóp - Nyilas csillagjegy Horoszkóp - Bak csillagjegy Horoszkóp - Vízöntő csillagjegy

Ékszer kvíz

Jeneleg nincs aktuális Kvíz kérdés!

Facebook

0.168 sec