Garancia

A törvény által megszabott 8 napon túl

további 7 napot, tehát összesen 15 napot

biztosítunk vásárlóink részére a

termék visszavásárlására, ha esetleg

bármely okból kifolyólag meggondolják magukat.

Swarovski köves ékszerek

Gyönyörű  swarovski köves ékszerek webáruházunkban.

Válogasson a kedvező áru,
elegáns, örökké divatos fülbevalók, medálok között.

Karikagyűrű trend

Klasszikus formáktól a legújabb trendig!    

Nálunk megtalálja a megfelelőt!

Elegáns férfiaknak

Webáruházunk kínálatában mindent
megtalál, ami tökéletessé teszi megjelenését.

Maradjon gyönyörű!

Hogy ékszereiben mindig örömét lelje,
tanulja meg helyesen tárolni
és kezelni.

Tanácsainkkal segítünk.

Gyémántkövek ajándékba!

Rendelj tőlünk bármilyen gyűrűt, és a
brill köveket mi adjuk hozzá ajándékba!


Tudd meg a részleteket,
és használd ki a páratlan alkamat!

1 2 3 4 5 6

Segítünk választani

Válassza ki az ajándékozott jellemzőit és kattintson a Küldés gombra! Sok hasznos tanácsot és eligazítást kínálunk Önnek, hogy a megfelelő ékszerrel kedveskedjen szeretteinek.


Ünnepi alkalmak

Kérjen esemény értesítést, hogy
időben megrendelje az ajándékot!Ékszer Webáruház visszavásárlási garancia
Nemesfémek fémjelzése
Mekkor gyűrűt vegyek?

Érdekességek az ékszerek világából

Őszi ékszer

Ne dobd a fiók mélyére a fülbevalódat!

Javában dúl a pollenallergia-szezon. Sokunkat érint ez a kellemetlen betegség. A Te nyirokmirigyeid is megduzzadnak? Érzékenyebb a füled, mint máskor?

 

Karikagyűrű

A karikagyűrű története a magyar hagyományokban

Az ujjon viselt ékszer ősidők óta létező tradicionális szimbóluma a férfi és nő között kötött szövetségnek.

Koronázási ékszerek

A magyar koronázási ékszerek

Augusztus 20. nemzeti ünnepünk.

Szent István, az államalapítás vagy az új kenyér ünnepénenek nevezzük ezt a napot.

Az államalapítás jelképei, koronázási ékszereink. Mindent tudunk róluk?

Ékszeráruház

A Világ 10 legdrágább ékszere

Most gondoljunk bele... mennyiért vehetnénk meg a világ legdrágább nyakékét, fülbevalóját? Meddig mennek el a nők... hogy ezeket "megszerezzék"...?

Brill kő

Gyémántkövek ajándékba!

Ha most rendelsz tőlünk gyűrűt, a gyémántköveket mi adjuk ajándékba!

Férfi ékszerek

A férfiak ékszerviselési szabályai

Az ékszer ősibb kísérője az emberiségnek, mint a ruházat. Mondják is, hogy öltöztet. Ahogy a korszakok és szemléletek jönnek-mennek, úgy alakulnak folyton az ékszerviselési szokások is. Az biztos, hogy a férfiak történelméhez ugyanúgy hozzátartozik az ékszer, mint a nőkéhez...

Válasszuk az Örök ékszert, vagy maradjunk a fémnél?

A tetováltság divatja már évek óta tombol a fiatalok körében. A nyolcvanas évek végén még a "huligánság" egyértelmű jelének tartották a bőrbe karcolt mintákat, ma már minden negyedik 18 és 30 év közötti férfi és nő visel valamilyen rajzot a testén.

Ékszer

Hagyjuk magunkon kedvenc ékszerünket a strandon?

Amikor a fürdőruha van csak rajtunk, egy csillogó nyaklánc, vagy karkötő öltöztet. De ne felejtsük el végiggondolni, hogy a Balatonba megyünk úszni, vagy egy termálvízbe, mert káros hatások érhetik kedvenc ékszereinket!

Nyári ékszerviselés!

Nyáron az ékszerek jobban öltöztetnek, mint a téli hidegben a sál alá rejtve.Az ezüst és az arany is jobban fénylik a napbarnított bőrön.Válasszunk hangulatunkhoz való ékszert!

Karórák webáruházunkban

Divatos órák

A karóra funkciója ma már nem csupán a pontos idő megmutatása. Gyakorlatilag azóta számít divatcikknek, amióta elkezdték az urak a zsebükben hordani. Ma milyen órát divatos hordani?

Swarovski köves ékszerek

Swarovski köves ékszerek

A Swarovski köves ékszerek a tisztaság és elegancia jelképeivé váltak világszerte. Ismerje meg jobban ezeket a gyönyörű és örökké divatos ékszereket.

Balalgás

Ballagás

Ballag már a vén diák… szólal meg az ének hamarosan minden iskola folyósólyán és termeiben. A hagyomány a XIX. században, Selmecbányán kezdődött. Itt az Erdészeti és Bányászati Akadémia hallgatói búcsúztak az intézménytől ugyanezzel a dallal.

Anyák napja

Anyák napja

Május első vasárnapján köszöntjük az édesanyákat. Szinte természetes, hogy legyen egy nap az évben, amikor megköszönünk mindent annak, aki a világra hozott, felnevelt és szeretett. De hogyan illik megünnepelni?

Hogyan tároljuk helyesen ékszereinket?

Hogyan tároljuk helyesen ékszereinket?

Arany ékszer használata során célszerű figyelmet fordítani arra, hogy időnként péládul éjszakára, fürdéshez vagy mosogatáshoz levegyük a gyűrűnket, karkötőnket. Az arany ékszer színét az ötvöző anyagok határozzák meg. Vannak olyan ötvöző fémek, amelyek egyes embereknél allergiás reakciót válthatnak ki, ezért ajánlatos minőségi aranyból készült ékszert választani.

Nőnapi ajándékcsokor

Nőnapi köszöntő versikék az ékszer mellé

Valljuk be, manapság a férfiaknak igazán könnyű dolguk van, ha nőnapi ajándékot szeretnének vásárolni kedvesüknek, édesanyjuknak, vagy lánygyermeküknek! Nem kell napokig a várost járniuk, üzletről-üzletre haladni és egyesével kiválasztani a megfelelő meglepetést, hanem kényelmesen és egyszerűen mindent megrendelhetnek online. A virágot, a desszertet, az ékszert, sőt még az üdvözlőkártyát is!

Ékszert ajándékba!

Kívánságlista, hogy könnyebb legyen az ajándék kiválasztása

Gyerekkorban még természetesnek vesszük, hogy születésnap, névnap vagy karácsony előtt hosszú-hosszú kívánságlistát írunk és reméljük, hogy anyuka, apuka, vagy a Mikulás időben elolvassa. Tudjuk, hogy az ajándékozónak is szüksége van segítségre.

Felnőtt korban aztán elfelejtjük ezt a jó szokásunkat!

Báli szezon - mit illik és mit nem illik?

A báli szezon a legtöbbször az estélyi ruhákról, csillogó sminkekről, elegáns frizurákról szól, ám nem szabad megfeledkeznünk öltözetünk ékéről, az ékszerekről.

A kiemelkedő eseményen a legszebb önmagunkat szeretnénk adni, drága ruha, drága kiegészítők és természetesen feltűnő és értékes ékszerek!

Facebook

Facebook játékunk nyertesei

Webáruházunk azon kevesek egyike, amelynek előbb volt Facebook oldala, mint weboldala. A közösségi oldalon akcióinkon és termékeinken kívül nap, mint nap sok érdekességet olvashatnak a kedves érdeklődők.

Valentin

Valentin napja

Ma már Magyarországon is mindenki tudja, hogy február 14-én ajándékkal illik kedveskedni szerelmének, mert Valentin napja van. A reklámok és szórólapok fennen hirdetik, hogy hol vásároljunk, mit vásároljunk és főképpen, hogy még véletlenül se felejtsük el, mert akkor lesz otthon duzzogás! De hogy honnan is ered ez az ünnep, azt már kevesebben ismerik. Ennek néztünk utána.

Hamisítvány

A valódi érték

A nemesfémek és drágakövek vásárlása mindig is jó befektetésnek számított, hiszen ezek a tárgyak nem csak kápráztatóan szépek, de értékálló is. Feltéve, hogy valódi. Sajnos a csalók, szélhámosok és hamisítók még mindig jó pénzforrásnak tekintik az "olcsó arany" eladását. Íme néhány felderített ékszerhamisítási eset, melyek a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal honlapján jelentek meg.

Drágakövekkel ékesített ékszerek egyedi megjelenést kölcsönöznek

Drágakövek

A lexikon szerint a drágakövek olyan természetes keletkezésű ásványok, melyek szépségük, ritkaságuk és megfelelő keménységük, időtállóságuk alapján megnyerték az emberiség tetszését és megkülönböztető értékítéletét. Az alkimisták szerint angyalok, akik az ember bűnbe esésekor kővé váltak, de még így is megtartották ragyogó tisztaságukat.

Eljegyzés és esküvő - milyen gyűrűt válasszunk?

Eljegyzés, esküvő - mi illik az ékszerek terén?

Legyünk őszinték, már addig is nehéz eljutni, hogy megtaláljuk azt, akinek az ujjára gyűrűt húznánk, vagy akinek a gyűrűjét boldog igennel fogadnánk. És akkor jön a sok-sok kérdés. Kell kísérő gyűrű? Mi is az pontosan? Melyik ujjra húzzuk? Az eljegyzéskor a vőlegény is kap ajándékot? Tegyünk egy kicsit rendet.

Mit üzennek a gyűrűk?

Miről árulkodnak gyűrűink?

Személyiségünk mindenben megnyilvánul. Mozgásunkban, mimikánkban, öltözködésünkben és ékszereinkben is. A gyűrűviselés is egy módja az önkifejezésnek. Azt tudjuk, hogy ha a jobb kéz gyűrűs ujján karikagyűrű csillog, mit jelent. De mit mutatnak meg még a gyűrűk viselőjükről?

Fémjelzés Hivatal jele

Nemesfémek fémjelzése

Tudta Ön, hogy nincs színarany ékszer? Sajnos az arany természetéből fakad, hogy ékszerkészítésre alkalmatlan, mivel tiszta állapotban túlságosan lágy és sérülékeny. Ötvözni kell ezüsttel, rézzel vagy palládiummal. Az ékszerészek karátban adják meg, hogy az anyag milyen arányban tartalmaz aranyat.

Ékszer napjegy szerint

Ékszer ajándékvásárlás előtt gyakran felmerül a kérdés, hogy milyen jegyben született az ajándékozott.
Olvassa el a napjegyekhez kapcsolódó jellemzéseket, hogy a megfelelő ajándékot választhassa!
Olvassa el saját csillagjegye tulajdonságait és küldje el ismerőseinek, hogy számukra is megkönnyítse az ékszervásárlást!

Ékszer csillagjegy szerint, horoszkópos ékszerek Horoszkóp - Halak csillagjegy Horoszkóp - Kos csillagjegy Horoszkóp - Bika csillagjegy Horoszkóp - Ikrek csillagjegy Horoszkóp - Rák csillagjegy Horoszkóp - Oroszlán csillagjegy Horoszkóp - Szűz csillagjegy Horoszkóp - Mérleg csillagjegy Horoszkóp - Skorpió csillagjegy Horoszkóp - Nyilas csillagjegy Horoszkóp - Bak csillagjegy Horoszkóp - Vízöntő csillagjegy

Ékszer kvíz

Jeneleg nincs aktuális Kvíz kérdés!

Facebook

0.175 sec